Filme

#filme noi #denzel washington #ryan reynolds #trailer #distributie film #trailer film #safe house

Ryan Reynolds si Denzel Washington, in 'Safe House' (trailer)

Studiourile Universal au publicat recent primul trailer oficial al peliculei ' Safe House '. In cele doua minute de prezentare a actiunii, Ryan Reynolds si denzel washington fac echipa buna impotriva unor oameni foarte importanti care ii vor morti pe amandoi.

Potrivit scenariului, Matt Weston (Ryan Reynolds) este un agent CIA, angajat sa supravegheze o cladire de maxima siguranta.

Intr-o zi, in cladirea pe care o are in supraveghere este adus un criminal foarte periculos, Tobin Frost (Denzel Washington). Inainte ca acesta sa apuce sa raspunda interogatoriului, intreaga unitate este atacata. De cine? Din ce motiv? Ei bine, raspunsul la aceste intrebari il vom afla abia in februarie 2012, odata cu lansarea peliculei.

Este pentru prima data cand Ryan Reynolds are ocazia sa joace alaturi de castigatorul premiului Oscar, Denzel Washington. In filmul 'Safe House', cei doi se transforma din dusmani in prieteni, pentru a-i invinge pe cei care ii vor morti. Matt este nevoit sa-l duca pe Tobin intr-o alta locatie securizata, dar drumul pana acolo este lung, anevoios si presarat cu diverse situatii limita.

Alaturi de cei doi, din distributia 'Safe House' mai fac parte Vera Farmiga , Tim McGraw si Liam Cunningham .

Trailer 'Safe House'



Foto: Aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea