Filme

#iron man #iron man 3 #intrare libera #omul de otel #premiera iron man 3

Romanii “de fier sau otel” au intrare libera la premiera “Iron Man 3”/”Omul de Otel 3”

Bucuresti, 23 aprilie 2013 – Romanii care au nume de familie ce includ cuvintele “fier” sau “otel” vor primi bilete gratuite la super-productia cinematografica „Iron Man 3”/”Omul de Otel 3” in cinematografele partenere din intreaga tara, pe data de 26 aprilie 2013 - ziua lansarii oficiale a filmului in Romania.

Pentru ca cine se aseamana se aduna si, asa cum se spune, numele isi pune amprenta asupra destinului fiecaruia dintre noi, cei care poarta nume de familie care contin aceste cuvinte (de exemplu: Fier, Fieraru, Fieroiu, Capdefier, Oteleanu etc.) pot sa se prezintele la casele de bilete ale cinematografelor partenere* in data de 26 aprilie si sa solicite un bilet gratuit in baza unui act de identitate (si o copie a acestuia) pentru premiera filmului “Iron Man 3”/ ”Omul de Otel 3”. Biletele gratuite se vor acorda in limita locurilor disponibile, toate detaliile suplimentare sunt disponibile in regulamentul oficial al campaniei pe www.cineforum.ro.

Iron Man 3 este filmul primaverii, asteptat cu nerabdare atat de fanii supereroilor Avengers sau de cei ai benzilor desenate, cat si de publicul larg, care a fost cucerit in anul 2012 de filmul “Avengers/Razbunatorii”, in top 5 cele mai vizionate filme din 2012 in cinematografele romanesti. Din echipa Avengers, Iron Man a fost fara indoiala cel mai iubit personaj, cucerind audienta cu sarmul sau, simtul umorului care nu-l paraseste nici in cele mai dificile clipe si, mai ales, cu sclipirile de geniu.

Povestea din Iron Man 3 continua atat firul narativ din Avengers, cat si pe cel din Iron Man 1 si 2, dar aduce o rasturnare suprinzatoare de situatie: Tony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, miliardar de succes si supererou ori de cate ori are ocazia, este pus in situatia de a-si folosi inteligenta si inventivitatea pentru a redeveni Iron Man cel binecunoscut, dar fara a avea la dispozitie tehnologia si resursele financiare care erau o obisnuinta pentru el. Atunci cand universul sau este distrus de puternicul terorist (Mandarinul), iar cei dragi lui sunt pusi in pericol, Tony Stark este nevoit sa faca fata amenintarii si sa isi salveze atat familia cat si concetatenii. Cum va reusi Iron Man sa redevina supereroul in care toata lumea isi pune speranta si daca reuseste sa-l invinga pe puternicul terorist veti afla urmarind pelicula care ajunge in salile de cinema in perioada urmatoare.

Distributia filmului este una de zile mari, Robert Downey Jr. joaca excelent rolul principal al miliardarului supererou, Gwyneth Paltrow o interpreteaza cum nu se poate mai bine pe Pepper Pots, iubita acestuia, iar Ben Kingsley da viata terifiantului personaj negativ - Mandarinul. Din distributie nu lipseste nici Don Cheadale, care il interprezeaza pe colonelul James Rhodes, cunoscut ca WarMachine de fani Marvel, Guy Pearce joaca rolul omului de stiinta Aldrich Killian, iar Rebecca Hall insufleteste personajul Mayei Hansen, un genetician stralucit care va avea un rol cheie in povestea filmului.

Filmul ruleaza pe marile ecrane din intreaga tara incepand cu 26 aprilie, ziua in care toti posesorii numelor de familie in care se regasesc cuvintele “fier” si „otel” pot intra gratuit la film, in baza actului de identitate, in cinematografele partenere Forum Film Romania*, ca parte a campaniei Iron Man Pass.

Regulamentul campaniei “Iron Man Pass”, precum si alte detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.cineforum.ro sau pe pagina de Facebook a Forum Film Romania: //www.facebook.com/CineForum.ro


Despre Cineforum

Forum Film Romania, compania care se ocupa incepand cu anul 2010 de distributia titlurilor Disney si nu numai, administreaza continutul platformei integrate de comunicare www.cineforum.ro. Acest site va asigura o mai buna comunicare atat cu partenerii, cat si cu jurnalstii si cu iubitorii de filme. Cineforum are ca scop oferirea celor mai noi materiale despre filmele ce urmeaza sa apara si despre cele ce sunt deja prezente in cinema. Pe blog puteti gasi diverse informatii: de la recenzii si articole pana la concursuri cu premii. Materialele ce se regasesc pe site sunt complete si foarte bine structurate, oferind un acces continuu la detalii ale filmelor distribuite de Forum Film in Romania.


Despre Forum Film Romania

Forum Film Romania s-a infiintat in anul 2010 si a preluat distributia in cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. in afara de Romania, companiile Forum Film coordoneaza distributia peliculelor Disney si in Bulgaria, Ungaria, Polonia, Slovacia si Israel. in Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost inceputa in urma cu aproape 50 de ani. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pietei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe si distributia de filme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea