Filme

# jennifer lawrence #kristen stewart #bruce willis #eva longoria #megan fox #beverly hills 90210 #monk #what i like about you #The Thirteenth Year

Rolurile de debut ale actorilor indragiti de astazi

Drumul actorilor de prima mana catre celebritate nu este niciodata unul usor. Nu de putine ori, acesta este presarat cu roluri minuscule dupa roluri minuscule pana cand, in cele din urma, norocul le surade si prind o partitura care le aduce faima internationala. Te invitam sa descoperi in ce filme si roluri au debutat cativa dintre cei mai iubiti actori si actrite de astazi!


1. Jennifer Lawrence - "Monk"

Vedeta din "Jocurile Foamei", care a reusit sa insface o statueta aurita la gala premiilor Oscar din acest an pentru rolul din "Silver Linings Playbook", s-a lansat in lumea cinematografiei cu un rol in serialul "Monk". Debutul a avut loc in 2006, iar Jennifer Lawrence a intrepretat rolul unei... mascote!


2. Megan Fox - "What I Like About You"

Megan Fox, care a devenit un nume la Hollywood multumita aparitiei in filme precum "Transformers", are deja o cariera cinematografica de 10 ani in spate! Actrita a debutat intr-unul dintre episoadele serialului "What I Like About You", alaturi de Amanda Bynes si Jennie Garth.


3. Kristen Stewart - "The Thirteenth Year"

Inainte sa devina idolul a milioane de adolescente din lumea intreaga, Kristen Stewart a bifat o serie de roluri minore intr-o varietate de seriale si filme. Primul dintre acestea este serialul "The Thirteenth Year", in care actrita, pe atunci in varsta de doar 9 anisori, are un rol micut.


4. Eva Longoria - "Beverly Hills, 90210"

Eva Longoria a cunoscut succesul gratie rolului Gabrielle Solis din serialul "Neveste disperate", insa acesta nu a fost primul serial in care frumoasa actrita a putut fi admirata. In 2000, pe vremea cand "Beverly Hills, 90210" se apropia de final, Eva Longoria a primit un mic rol de stewardesa intr-unul dintre episoade.


5. Bruce Willis

Cariera cinematografica a lui Bruce Willis, care acopera aproape trei decenii, a debutat cu o aparitie episodica in 1984 in serialul "Miami Vice", a carui vedeta era Don Johnson. Ulterior, a bifat un rol in serialul "Moonlighting" care l-a propulsat catre celebritatea de care se bucura si astazi.



Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea