Filme

#twilight #filme #kristen stewart #robert pattinson #actori celebri

Robert Pattinson sau Kristen Stewart? Cine va avea mai mult succes in 2012

Seria Twilight este cu siguranta o rampa de plecare catre succese infinite pentru actorii principali ai filmului. Robert Pattinson si Kristen Stewart se bucura acum de faima la care multi actori spera, insa cel mai probabil de acum caile lor vor fi separate la nivel profesional.

Si totusi, care dintre cei doi va avea mai mult succes in 2012? Ambii au primit propuneri, iar pentru Robert Pattinson s-au anuntat deja doua filme: " Bel Ami " si " Cosmopolis ". Niciunul dintre cele doua filme nu au date oficiale de lansare, insa "Bel Ami" va avea un eveniment de prezentare in luna martie a acestui an.

Pe de cealalta parte, Kristen Stewart are si ea un an plin in fata. Actrita in varsta de 21 de ani va fi vazuta in 2012 in doua filme: "Snow White and Huntsman" si "On The Road". Kristen s-a declarat extrem de fericita in ceea ce priveste cele doua proiecte.

Asadar, se pare ca ambii protagonisti ai seriei Twilight vor avea un an plin, insa abia dupa lansarile filmelor vor descoperi cine este mai apreciat si cine are mai mult succes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea