Filme

#filme noi #filme #robert pattinson #distributie film #catching fire

Robert Pattinson, in distributia "Catching Fire"?

Actorul Robert Pattinson, cunoscut din seria "Twiligt" ar putea fi distribuit in "Catching Fire", noul film din seria "Hunger Games".

Informatia a fost dezvaluita de cei de la Total Film ,care au scris ca Pattinson este ofertat de producatorii "Catching Fire" pentru a face din distributia acestui proiect.

Rolul care i s-a propus actorului este cel al lui Finnick Odair. Odair a castigat cea de-a 65-a editie a Jocurilor Foamei, la doar 14 ani si a facut parte din Districtul 4.

Robert Pattinson ar putea accepta colaborarea respectiva, deoarece ar avea sansa de a lucra cu regizorul Francis Lawrence, alaturi de care a facut echipa si in "Water for Elephants".

Pana la concretizarea noului proiect, Pattinson se pregateste sa paseasca pentru prima data in calitate de concurent la Festivalul de Film de la Cannes, prin intermediul peliculei "Cosmopolis (marea revenire a regizorului canadian David Cronenberg).

Foto : blog.smartfm.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea