Filme

#robert downey jr. #detectiv particular #film politist

Robert Downey Jr. vrea sa fie detectiv particular in Inherent Vice

robert downey jr. este interesat de proiectul Inherent Vice, o adaptare cinematografica dupa un roman politist semnat de Thomas Pynchon. Pelicula este regizata de Paul Thomas Anderson.

Downey ar putea sa-l joace pe Larry “Doc”, un detectiv particular din Los Angeles -ul a anilor ’60. El trebuie sa se ocupe de un caz de rapire in care este sunt implicati fosta sa iubita si actualul ei prieten, un miliardar care a facut bani de pe urma tranzactiilor imobiliare.

Intre timp, Robert Downey Jr. figureaza si in alte  trei proiecte. El va imbraca din nou costumul omului-paianjen in cea de-a treia parte a seriei Spider-Man, care va fi regizata de data aceasta de Shane Black.

Robert Downey Jr. a semnat luna trecuta cu Dream Works Animation, vedeta din Iron Man urmand sa fie vocea lui Mr. Peabody, un catel vorbitor extrem de destept care stie sa calatoreasca in timp cu ajutorul unei masinarii. Pelicula se va intitula Peabody & Sherman.

De asemenea, actorul va fi din nou istetul detectiv Sherlock Holmes in multa asteptatul sequel al productiei din 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea