Filme

#filme noi #filme #robert downey jr. #the avengers #distributie film

Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor din distributia filmului "The Avengers"

Robert Downney Jr. este cel mai bine platit actor distribuit in blockbusterul "The Avengers". Pentru rolul Tony Stark/Iron Man, Downey Jr. a primit un salariu din partea studiourilor Marvel de cel putin 50 de milioane de dolari.

Surse din interior spun ca Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner sau Mark Ruffalo vor castiga de pe urma acestui film in jur de 2-3 milioane.

Robert Downey Jr. va imbraca din nou costumul lui Iron Man in cea de-a treia parte a seriei. Filmul urmeaza sa apara in Romania pe data de 3 mai 2013. Din distributia lui "Iron Man 3" va lipsi insa Scarlett Johannson, care a aparut in primele doua parti in rolul Black Widow.

In alta ordine de idei, Robert Downey Jr. ar putea face echipa cu Tom Cruise in comedia "El Presidente".

"El Presidente" va fi regizat de Jay Roach ("Dinner for Schmucks", seria "Meet the Parents") si urmareste povestea unui agent de securitate a carui misiune este de a pazi cel mai prost presedinte din istoria Statelor Unite.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea