Filme

#filme noi #filme #robert de niro #john cusack #distributie film #motel

Robert De Niro si John Cusack au fost distribuiti in thrillerul "Motel"

Actorii americani Robert De Niro si John Cusack vor fi colegi pe platourile de filmare, pentru thrillerul de actiune "Motel", care va fi turnat la New Orleans.

Pelicula va prezenta viata unui asasin profesionist, care ,dupa ce a fost angajat de un mafiot periculos, va fi nevoit sa indeplineasca o serie de sarcini murdare.

Regizorul acestui proiect va fi David Grovic, in vreme ce scenariul original a fost scris de James Russo. Scenariul adaptat a fost scris de David Grovic si Paul Conway.

Pe langa De Niro si Cusack, in distributia filmului pot fi regasite si alte nume cunoscute, cum ar fi Dominic Purcell, Crispin Glover, Martin Klebba si rapperul Kirk "Sticky Fingaz" Jones.

Robert de Niro, in varsta de 68 de ani este dublu castigator al premiului Oscar, iar John Cusack, in varsta de 45 de ani are o cariera cinematografica de peste trei decenii si a primit cateva nominalizari la "Globurile de Aur".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea