Filme

#adaptare #twilight #lungmetraj #animatie #pelicula #box office #Rise of the Guardians

"Rise of the Guardians", lider in box-office-ul romanesc de weekend

Animatia "Rise of the Guardians" a intrat direct pe primul loc in box-office-ul romanesc. In primul weekend pe marile ecrane din Romania, pelicula a avut incasari de 469.768 de lei si a fost vizionata de 24.998 de spectatori, conform datelor detinute de Asociatia Film Romania.

"Rise of the Gurdians" este o adaptare cinematografica a cartilor pentru copiii "The Guardians of Childhood", inca nepublicate, ale scriitorului William Joyce. Personajele principale ale lungmetrajului sunt figuri din lumea copilariei: Zana Maseluta (Tooth), Omul Negru (Pitch, the Boogieman), North (Mos Craciun) etc.

Pe cea de-a doua pozitie s-a plasat ultimul film al seriei cu vampiri "Twilight", "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2". Filmul a fost urmarit de 22.404 spectatori si a generat incasari de 377.633 de lei.

Locul al treilea al clasamentului este ocupat de productia SF "Cloud Atlas", cu Tom Hanks si Halle Berry in rolurile titulare. Filmul a avut incasari de 373.069 de lei si 19.042 de spectatori.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea