Filme

#filme noi #film #rihanna #whitney houston #film biografic #distributie film

Rihanna ar putea sa interpreteze rolul lui Whitney Houston intr-un film

Rihanna se afla pe lista actritelor propuse pentru a interpreta rolul lui Whitney Houston intr-un film despre viata si cariera celebrei cantarete.

Chiar daca nu are prea multa experienta actoriceasca, Rihanna a intrat in gratiile producatorilor datorita vocii sale si asemanarii cu Whitney Houston. Cu toate acestea, interpreta hitului "Umbrella" nu este foarte incantata de propunere. Ea a precizat ca a admirat-o foarte mult pe Whitney, dar nu vrea sa joace un rol de cantareata intr-un film.

Daca Rihanna nu va accepta sa interpreteze rolul lui Whitney, producatorii au si variante de rezerva. Jennifer Hudson , Jordin Sparks si Vivica Fox ar putea juca rolul principal in filmul biografic, in timp ce fiica lui Whill Smith, Willow, ar putea interpreta rolul fiicei lui Whitney, Bobbi Kristina Brown.

Alte detalii despre distributie, buget sau lansare vor fi facute publice in perioada urmatoare. Prieten bun cu Whitney Houston, Clive Davis se ocupa personal ca scenariul sa fie pregatit cat mai repede pentru a putea fi transpus pe marele ecran.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012, la varsta de 48 de ani. Cantareata de lupta de ani de zile cu dependenta de droguri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea