Filme

#noomi rapace #angelina jolie #prometheus #serie #alien #ridley scott

Ridley Scott duce seria Alien mai departe cu filmul "Prometheus"

Dupa luni de speculatii si zvonuri, cei de la 20th Century Fox au anuntat prin intermediul Twitter ca urmatorul SF regizat de Ridley Scott se va numi Prometheus , iar noomi rapace a semnat deja pentru a juca in film, scrie Empire Online.

Prometheus este de fapt forma in care s-a transformat proiectul prequel-ului Alien la care Scott a inceput sa lucreze de ceva vreme. 

“Este adevarat ca Alien a fost punctual de pornire al acestui proiect, dar din procesul creativ a rezultat un univers nou, cu o mitologie noua in care are loc aceasta poveste. Fanii seriei vor recunoaste ADN-ul lui Alien, ca sa spunem asa, dar ideile din acest film sunt unice, impresionante si provocatoare. Nu as putea fi mai multumit de faptul ca am gasit povestea pe care o cautam de mult si ca, in sfarsit, revin la genul de filme care imi este cel mai aproape de sufletul meu”, a spus Ridley Scott intr-un interviu pentru Deadline.com.

Prima versiune a scenariului a fost realizata de Jon Spaiths si rescrisa apoi in colaborare cu Damon Lindelof (Lost).
Actrita suedeza Noomi Rapace a fost aleasa chiar de Scott, regizorul fiind impresionat de rolul pe care aceasta l-a facut in filmul original The Girl with the Dragon Tattoo. Rapace o va interpreta pe Elizabeth Shaw, unul dintre cele cinci roluri principale din Prometheus.

Deadline mentioneaza ca alte roluri le-au fost oferite lui Charlize Theron si Angelina Jolie.

Prometheus, anunta cei de la 20th Century Fox, va avea premiera pe 9 martie 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea