Filme

#ricky gervais #globurile de aur #globurile de aur 2012 #hollywood

Ricky Gervais - chemat din nou la Globurile de Aur 2012

Ricky Gervais este dorit din nou ca prezentator al galei Golden Globes de anul viitor, in ciuda faptului ca glumele sale de la editia 2011 nu au fost nici pe placul vedetelor prezente, nici pe placul organizatorilor evenimentului.

Glumele pe care Gervais le-a facut la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur din acest an pe seama unor celebritati ca Angelina Jolie, Johnny Depp sau Charlie Sheen , au starnit adevarate polemici in randul vedetelor lezate de umorul intepator al britanicului.

Chiar daca comediantul a suparat pe multi cu monologul de la Golden Globes 2011, se pare ca este dorit de organizatorii de la Hollywood Foreign Press Association (Asociatia Jurnalistilor Straini de la Hollywood) si in 2012.

Gervais a refuzat sa-si ceara scuze pentru poantele usturatoare care au afectat orgoliile actorilor la globurile de aur 2011 si, mai nou, a dezvaluit ca HFPA i-a cerut sa fie gazda galei de anul viitor pentru a treia oara.

Comediantul insa a declarat in repetate randuri ca nu intentioneaza sa-si mai asume rolul de amfitrion al Globurilor de Aur, mai ales ca nu crede ca va putea veni cu glume mai bune decat cele de anul acesta. “Am facut exact ce mi-am propus: sa imbunatatesc aparitia de anul trecut si sa ma distrez. Raspunsul a fost uimitor. Glumele mele au fost subiect de presa pe fiecare canal de stiri timp de cateva saptamani”, a scris Gervais pentru publicatia britanica Heat Magazine.

“Cel mai ciudat lucru este ca mereu se pune intrebarea daca Ricky a mers prea departe si raspunsul este intotdeauna acelasi: Nu. Inca nu am gasit pe nimeni care sa fie suparat din cauza glumelor mele. Ratingurile au crescut din nou si organizatorii m-au rugat sa ma gandesc daca vreau sa prezint si anul viitor. Dar nu cred ca ar trebui. Nu stiu cu ce as putea veni mai bun. Cu siguranta nu cred ca le pot face mai multa reclama in presa. Ma stiti doar. Pentru mine doua sezoane sunt suficiente”, a mai spus Ricky Gervais in paginile revistei citate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea