Filme

#filme noi #filme #robocop #remake

Remake-ul 'RoboCop', in productie

Celebrul block buster ' RoboCop ', din 1987, va fi readus la viata intr-un remake produs de studiourile MGM.

Zonurile potrivit carora RoboCop va fi refacut pentru noua generatie, care nu a apucat sa se bucure de aventurile justitiarului robotic, circula inca din 2008, insa ele s-au confirmat abia acum.

Pentru rolul lui RoboCop au intrat in discutie actori unul si unul de la Hollywood. Printre acestia s-au numarat Tom Cruise, Johnny Depp , Chris Pine si Michael Fassbender , insa niciunul nu a confirmat rolul.

In urma cu cateva zile, a mai aparut un nume cunoscut pentru rolul principal in remake-ul 'Robocop': Russell Crowe . Actroul ar urma sa joace si in pelicula biblica 'Noah'.

'RoboCop' va fi regizat de Jose Padilha . Filmul S.F. ar urma sa apara candva in 2013, potrivit IMDb.

Povestea filmului 'Robocop' dateaza din 1987. Alex Murphy (Peter Weller), un politist incoruptibil din Detroit este ucis. O companie a dezvoltat un robot de lupta, insa experimentul a dat gres. Pentru a imbunatati robotul, reprezentantii companiei iau corpul politistului si il reconstruiesc folosind otel. Noul 'RoboCop' este politisul ideal, care pune pe fuga orice infractori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea