Filme

#remake #Tim Hill #Short Circuit

Regizorul lui Hop, dorit pentru remake-ul Short Circuit

Tim Hill , regizorul peliculei "Hop", se afla in tratative in vederea realizarii unei noi productii Dimensions Films, scrie digitalspy.co.uk.

Este vorba despre un remake al filmului " Short Circuit " (1986), al carui subiect este un povestea unui robot care incearca sa-i demonstreze celei de care s-a indragostit ca este capabil de sentimente umane.

Proiectul a fost anuntat inca din 2008, insa la acea vreme se vorbea despre un alt director: (" Paul Blart: Mall Cop ").

Scenariul noului “Short Circuit” este scris de Milano ("Robot Chicken"). Cat despre partea de productie, ea ii va reveni lui David Foster, cel care a produs si pelicula din 1986.

s-a specializat in ultima perioada pe filme de familie. Astfel, pe langa "Hop", Hill a mai regizat cunoscutele " Alvin and the Chipmunks " si "Garfield: A Tail of Two Kitties".

Primul "Short Circuit" i-a avut in rolurile principale pe si Ally Sheedy . Pelicula a beneficiat de o continuare, "Short 2", productie care a primit multe review-uri pozitive din partea presei de specialitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea