Filme

#neill blomkamp #district 9 #sharlto copley #sf #elysium #oscar

Regizorul lui District 9, Neill Blomkamp, lucreaza la SF-ul Elysium

Neill Blomkamp , regizorul apreciatului District 9 , lucreaza la un nou proiect SF la care va colabora din nou cu actorul sud-african Sharlto Copley , anunta Deadline.com.

Elysium va fi cel de-al 2-lea lungmetraj al lui Blomkamp, dar deocamdata nu se cunosc prea multe date despre productie si despre povestea filmului. Elysium (in mitologie , taramul unde ajung sufletele eroilor morti) va fi tot un SF a carui actiune se petrece in viitorul indepartat pe o alta planeta. Se pare ca regizorul va include in scenariu si idei de socio-politica, la fel ca si in cazul lui District 9.

Momentan Blomkamp si echipa lui lucreaza la bugetul lui Elysium si cauta actori pentru distributie. Singurul nume care va fi cu siguranta cap de afis este Sharlto Copley, cel care l-a interpretat pe Wikus van de Merwe in District 9.

Elysium genereaza un interes considerabil la Hollywood, dupa ce anul trecut District 9, un SF realizat cu doar  30 de milioane de dolari a obtinut incasari de peste 210 milioane si a primit patru nominalizari la premiile Oscar.

Trailer District 9:
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea