Filme

#regizor #judd apatow #glume #ricky gervais #twitter

Regizorul Judd Apatow vrea glume bune ca ale lui Ricky Gervais

Regizorul Judd Apatow a lansat pe Twitter o provocare pentru toti cei care se simt in stare sa scrie glume ce ar merita sa figureze in desfasuratorul galei de decernare a premiilor Producers Guild of America (PGA), scrie The Hollywood Reporter.

Apatow, scenarist, producator si regizor al unor comedii precum The 40 Year-Old Virgin, Funny People sau Kncoked Up, va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor PGA, care se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani, si este in cautare de glume bune cu care sa-si impresioneze audienta.

Asa ca regizorul a lansat luni o provocare pe Twitter prin care anunta ca primeste glume pentru show-ul de sambata. “Daca aveti glume mai bune decat cele ale lui Ricky Gervais , postati aici si voi citi castigatorii concursului in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor PGA”, a scris Apatow pe Twitter.

Se pare ca Ricky Gervais a starnit indignarea unor vedete cu discursul sau de la gala Globurilor de Aur , dar si admiratia altora, iar Apatow pare sa se inscrie in cea de-a doua categorie.

Gala premiilor PGA oferita de Sindicatul Producatorilor din America va avea loc sambata la Los Angeles.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea