Filme

#_sin-city-2005

Regizor pentru o zi

Cand urmaresti genericul de la Sin City, e imposibil sa nu remarci numele lui Tarantino si statutul sau de regizor invitat. Ce naiba inseamna asta? Ca a venit o zi, a tras o scena si a plecat? Ei bine, chiar asa s-a si intimplat. Quentin Tarantino (" Kill Bill ", "Jackie Brown", " Pulp Fiction ") a venit la locul filmarilor, la invitatia lui Robert Rodriguez si a fost platit cu un dolar ca sa filmeze o secventa extinsa in povestea "The Big Fat Kill". A fost pentru prima oara cand Quentin a lucrat in video digital si aceasta a fost si momeala care i-a aruncat-o Rodriguez.

Cei doi au mai lucrat impreuna la filme precum "Desperado", "Four Rooms" si " From Dusk Till Dawn ". Recent, Rodriguez a compus muzica pentru "Kill Bill 2", al lui Tarantino, tot pentru un dolar. Dar exista de mult o diferenta de opinie intre cei doi in ceea ce priveste viitorul cinematografiei – filmul sau video digital. Pentru a marca un punct de partea sa, Rodriguez i-a aratat lui Quentin cateva dintre experimentele pe care le-a filmat la inceput pentru SIN CITY .

Tarantino fiind incantat, Rodriguez l-a invitat sa petreaca o zi ca "regizor invitat". "Stiam ca Quentin va reactiona la acest material si m-am gandit ca va fi o sansa grozava pentru el sa vina la Studiourile Troublemaker si sa vada cum este sa lucrezi cu actorii in sfera digitala. In plus, eu am filmat foarte repede, asa ca l-am avut acolo o zi, dar a fost de parca ar fi stat o saptamina. Am facut atat de multe lucruri." Sin City este de departe evenimentul cinematografic al anului. Pe langa noutatea tipului de filmare, galeria de actori mari il transforma parca intr-o ceremonie de decernare a premiilor Oscar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea