Filme

#regizoare #catherine hardwicke #the maze runner #roman #adolescenti #trilogie

Regizoarea lui Twilight vrea o noua trilogie: The Maze Runner

Odata ce i-a facut celebri pe Robert Pattinson si Kristen Stewart cu Twilight si a facut din Scufita Rosie o fata nu tocmai cuminte, am zice ca regizoarea catherine hardwicke ar putea trece la proiecte mai mature.

Insa Hardwicke a pus ochii pe un alt roman pentru adolescenti - seria Maze Runners (James Dashner), pe care intentioneaza sa-l ecranizeze. Regizoarea a inceput deja discutiile cu cei de la 20th Century Fox care planuiesc sa scoata o noua franciza din primul roman al lui Dashner, The Maze Runner . Scenariul filmului ar urma sa fie adaptat chiar de Dashner.

Eroul romanului este un baiat, Thomas, care se trezeste fara nicio amintire, cu exceptia numelui sau, intr-un loc ciudat numit the Glade. Locul este inconjurat de ziduri inalte de piatra care ii protejeaza pe tineri de Grievers, monstruosii locuitori ai labirintului care se afla in afara fortaretei.

Din randul tinerilor sunt recrutati Runners care sa se infiltreze in labirintul inamic de dincolo de ziduri in incercarea de a realiza o harta si de a gasi o cale de scapare. Thomas are calitatile unui Runner, insa cauzeaza si tot felul de probleme care atrag atentia asupra sa. Bineinteles din toata povestea nu putea lipsa personajul feminin menit sa incurce si mai mult lucrurile.

Pana la Maze Runners puteti vedea Red Riding Hood in care Catherine Hardwicke propune o noua viziune asupra clasicului basm. Rolul principal ii apartine Amandei Seyfried.

Trailer Red Riding Hood:



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea