Filme

#filme noi #reese whiterspoon #wish list #film disney

Reese Whiterspoon a primit rolul principal in comedia Wish List

Reese Witherspoon a primit rolul principal in " Wish List ", o comedie produsa de studiourile Disney.

Personajul interpretat de starul din " Legally Blonde " va intra in pielea unei femei care descopera intr-o zi ca lista cu cele zece dorinte, pe care si-a intocmit-o in copilarie, este pe cale sa se transforme in ceva cat se poate de palpabil, potrivit Deadline.

Proiectul "Wish List" era initial gandit de cei la Disney pentru interpret masculin, insa intre timp acestia s-au razgandit.

Scenariul va fi scris de Randi Mayem Singer ("Mrs Doubtfire", " Tooth Fairy "), filmul urmand sa fie produs de Mark Ciardi si Gordon Gray ("Secretariat").

reese whiterspoon s-a maritat in primavara acestui an cu iubitul sau, impresarul Jim Toth, in cadrul unei ceremonii desfasurate la resedinta sa din Ojai, California.

Whiterspoon a fost recompensata in luna iunie, la gala MTV Movie Awards 2011 , cu premiul "Generation Awards". De-a lungul timpului, acest trofeu a fost inmanat unor vedete ca Tom Cruise, Jim Carrey sau Sandra Bullock.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea