Filme

#cap. bolnava #sex #drama #protagonista #rachel weisz

Rachel Weisz - protagonista dramei despre sex "360"

Rachel Weisz a semnat pentru rolul principal din 360, o drama despre sex bazata pe piesa de teatru Reigen a lui Arthur Schnitzler, inspirata la randul ei de La Ronde, scrie Variety.

In noul film, actrita in varsta de 40 de ani va face din nou echipa cu regizorul Fernando Meirelles, cu care a mai lucrat la The Constant Gardener, film ce i-a adus lui Weisz premiul Oscar pentru “cea mai bun actrita in rol secundar”.

Piesa de teatru care sta la baza dramei 360 este alcatuita din scene scurte intre cupluri suprinse inainte sau dupa actul sexual. Dupa fiecare scena partenerii se schimba, largind astfel un fel de cerc al promiscuitatii.

Scenariul va fi adaptat de Peter Morgan (The Queen, Frost/Nixon ). Filmul nu are inca o data de lansare, iar pentru moment nu se stie nici cand vor incepe filmarile. Totusi, producatorii Andrew Eaton si David Linde intentioneaza sa aduca filmul pe ecrane in 2013.

Rachel Weisz va putea fi vazuta in curand in drama The Whistleblower, care a avut recent premiera in cadrul Festivalului de Film de la Toronto .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea