Filme

#filme noi #puss in boots #box office #incasari film #box office puss in boots

"Puss in Boots" a stabilit un nou record

Animatia " Puss in Boots ", produsa de DreamWorks, stabileste record dupa record. Weekendul trecut, "Puss in Boots " a ajuns la un box office de 34 de milioane de dolari doar pe teritoriul Statelor Unite.

"Puss in Boots" a adunat vocilor actorilor Antonio Banderas, Salma Hayek si Zach Galifianakis, iar bugetul alocat productiei s-a ridicat la 130 de milioane de dolari. Chiar de Halloween, animatia a stabilit un nou record, avand incasari de peste 34 de milioane de dolari.

Totusi, filmul de animatie nu se numara printre cele mai de succes productii DreamWorks. "Puss in Boots" va avea premiera in Romania pe 2 decembrie.

Pe locul doi in clasamentul realizat weekendul trecut se claseaza " Paranormal Activity 3 ", cu un box office de 18,5 milioane de dolari.

Pozitia a treia este ocupata de "In Time", cu Justin Timberlake, Amanda Seyfried si Olivia Wide, care a avut incasari modeste, de numai 12 milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea