Filme

#filme noi #twilight #filme #edward #kristen stewart #robert pattinson #saga twilight #bella #breaking dawn 2

Primele imagini cu Bella tramsformata in vampir din Breaking Dawn 2

Producatorii filmului Twilight au fost de acord sa ofere fanilor cateva imagini din ultima parte a seriei, . In aceste imagini Bella apare transformata in vampir. Imaginile difuzate o arata pe Bella pret de cateva secunde in timp ce are o conversatie cu Edward.

Personajul feminin principal din seria Twilight are o imagine usor transformata si intunecata in aceasta ultima parte. Producatorii au considerat ca transformarea personajului din muritor in vampir ar trebui sa vina si cu o mica schimbare de imagine, cel putin la partea de machiaj.

Scena aparuta pe internet ii prezinta pe Bella si pe Edward intr-o mica discutie despre cum se simte ea transformata, daspre puterile pe care le simte, dar si despre cum cei doi au reusit intotdeauna sa treaca peste orice obstacol, oricat de dificil si ingrozitor ar fi fost.

Desi trailerul oficial al ultimei productii Twilight urmeaza sa apara in luna martie a acestui an, fanii nu au mai avut rabdare si au urcat filmuletul pe internet, astfel incat sa starneasca valva, dar si curiozitatea celor care adora filmul.

Producatorul Bill Condon a declarat ca noul film cuprinde aproximativ 2000 de efecte speciale (adica mai mult decat productia Avatar) si a mentionat ca in aceasta ultima parte, Kristen Stewart va juca rolul unei "printese razboinice". Producatorul a mai adaugat ca Twilight Breaking Dawn partea 2 va fi lansat in cinematografe in data de 16 noiembrie 2011.

Twilight Saga Breaking Dawn se numara printre cele mai downloadate filme de pe , iar de la lansarea DVD-ului, acesta a marit incasarile filmului cu 3.2 milioane de dolari in numai doua zile.



Kirsten Stewart pare sa se bucure de un succes si mai mare de la aparitia filmului Twilight Saga Breaking Dawn. Ea urmeaza sa apara intr-un pictorial Vanity Fair. Pe internet au apartu deja fotografii de la shotting-ul in aer liber in care Kirsten era imbracata intr-o rochie cu umerii goi, desi temperaturile erau destul de scazute.



Foto: mpinteractiv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea