Filme

#detalii #scenariu #the dark knight rises #batman #christian bale #christopher nolan #anne hathaway #tom hardy

Primele detalii despre scenariul lui The Dark Knight Rises

Desi Warner Bros. si Christopher Nolan se straduiesc sa tina detaliile scenariului pentru the dark knight rises secrete, “o sursa implicata in productie” a “scapat” cateva informatii despre actiunea si personajele din Batman 3.

Sursa mentionata de cei de la aceshowbiz.com, sustine ca Anne Hathaway, care va purta masca lui Catwoman, nu va fi inamica lui Batman, ci aliata supereroului din Gotham. Cei doi isi vor uni fortele pentru a elimina periculoasa League of Shadows, condusa acum de Talia Al’Ghul, fiica lui Ras Al’Ghul, interpretat in primul film al seriei de Liam Neeson.

Personajul jucat de Tom Hardy, Bane, va forma alaturi de Talia o alianta pentru a-l distruge pe Batman. Mai mult, supereroul va mai avea de-a face cu un al 3-lea personaj negativ in pielea caruia va intra Joseph Gordon-Levitt , despre care s-a zvonit ca va avea un rol secundar in ultimul film al francizei.

Filmarile pentru The Dark Knight Rises vor incepe in mai, iar premiera a fost programata pentru 20 iulie 2012. Christopher Nolan semneaza din nou regia, iar Christian Bale va imbraca pentru ultima data costumul cavalerului din Gotham.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea