Filme

#filme noi #filme #premiere cinema # premiere cinema septembrie

Premierele lunii septembrie la cinema

Luna septembie vine in intapinarea cinefililor cu productii pline de aventura, actiune si comedie. Printre cele mai asteptate filme ale lunii septembrie se numara Tinker Bell: Secret of the Wings, The Best Exotic Marigold Hotel sau Resident Evil: Retribution.

The Best Exotic Marigold Hotel
Hotelul Marigold

Atunci cand primeste un pliant care le promite o excursie minunata intr-un loc de vis, un cuplu se hotaraste sa faca acest pas si sa plece in cea mai uimitoare vacanta de viata lor. Din pacate, atunci cand ajung la destinatie, isi dau seama ca pliantul era doar rezultatul imaginatiei proprietarului, care, in realitate, nu detinea un palat luxos, ci o cladire
paraginita prin care circula liber pasarile si alte vietati.

Chiar daca la inceput sunt intrigati de aceste lucruri si de tot ce ii inconjoara pe strazile Indiei, turistii incep sa devina fascinati de cultura, de traditie si de frumusetea peisajelor.

Premiera: 7 septembrie 2012

 

Tinker Bell: Secret of the Wings

Tinker Bell: Secret of the Wings este o animatie fantastica, cu adevarat brilianta. Aceasta este o poveste nu doar pentru copii, ci si pentru adultii care nu renunta la ideea de basm. Filmul o aduce in prim-plan pe Tinker Bell, care pleaca alaturi de Periwinkle si de prietenii ei in cautarea secretului aripilor de zana.

Premiera: 7 septembrie 2012

Resident Evil: Retribution

Virusul eliberat de corporatia Umbrella transforma intreaga populatiei in zombie, iar singura speranta a omenirii este Alice, care descopera anumite secrete ale companiei si care incepe sa ii vaneze pe cei responsabili de aceasta pandemie.

Premiera: 14 septembrie

Hope Springs
Terapie de cuplu

Maeve si Arnold simt nevoia sa apeleze la un consilier marital dupa o casatorie de 30 de ani, astfel incat sa nu ia o decizie pripita si sa ajunga la divort intr-o situatie in care poate nu este cazul. Un singur weekend petrecut impreuna este deciziv pentru viitorul celor doi.

Premiera: 21 septembrie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea