Filme

#filme #filme octombrie #premiere cinema octombrie

Premierele lunii octombrie la cinema

In luna octombrie vei avea ocazia sa ii vezi pe marile ecrane pe Bruce Willis, Liam Neeson, Adam Sandler si Gerard Depardieu. Iata cateva dintre premierele lunii octombrie in cinematografe.

End of Watch

Taylor (Jake Gyllenhaal) si Zavala (Michael Pena) sunt doi ofiteri de politie care patruleaza pe strazile Los Angesului. Dupa ce acestia confisca banii unui traficant de droguri periculos, ei intra intr-o lupta contra cronometru pentru a-si salva viata.



Premiera: 5 octombrie

Looper

Actiunea filmului se petrece in viitor, cand calatoria in timp este un lucru facil, dar ilegal. Filmul il are in rolul principal pe Joe (Bruce Willis) care are o meserie destul de ciudata: aceea de a ucide oamenii care vin din viitor. Joe se afla insa in dificultate atunci cand se intalneste fata in fata cu varianta lui imbatranita.



Premiera: 5 octombrie

Tom Sawyer

Desi Tom se gandeste doar la nazbatii si farse, matusa acestuia incearca sa gaseasca solutii pentru a-l face pe acesta o persoana responsabila. Lucrurile se schimba atunci cand in oras se muta un judecator, alaturi de fiica acestuia, pentru care Tom Sawyer ar face orice sa o impresioneze... chiar si sa renunte la nazbatiile pe care le planuia cu multa atentie.



Premiera: 12 octombrie

Taken 2

Bryan Mills (Liam Neeson) este luat prizonier de catre cativa traficanti de carne vie, doar pentru ca a reusit sa le distruga o afacere din trecut. Mills pleaca intr-o vacanta in Istanbul, alaturi de sotia sa, insa este rapid luat cu forta de catre oameni din luma interlopa. Din fericite, acesta are timp sa dea un singur telefon si sa ceara ajutor.



Premiera: 12 octombrie

Hotel Transylvania

Dracula (Adam Sandler) detine hotelul Transylvania, adica locul in care toti monstrii lumi se aduna, se relaxeaza si sunt liberi, fara sa se fereasca de oameni. Dracula decide sa organizeze o petrecere fastuoasa, in cinstea aniversarii fiicei sale, la care sa ii cheme pe cei mai speciali si faimosi monstri: Frankenstein si sotia sa, Mumia, Omul-Invizibil, o familie de varcolaci etc. Planurile lui Dracula sunt spulberate atunci cand la petrecere apare, pe neasteptate, un om.



Premiera: 19 octombrie
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea