Filme

#filme noi #filme #premiera film # program cinema # filme martie 2012

Premierele lunii martie la cinema

Mai sunt numai cateva zile pana in luna martie, iar premierele cinematografice bat in usa cinefililor inraiti. In luna martisorului poti vedea la cinema filme precum Bel Ami , The Devil Inside sau Mirror, Mirros. Descopera mai multe detalii despre productiile lunii martie.

Bel Ami

2 martie

Bel Ami este o adaptare dupa romanul lui Guy de Maupassant si aduce in prim-plan povestea lui George Duroy (Robert Pattinson), personajul care face un salt urias de la o viata mizera, la una plina de lux si opulenta, specifica clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900.

George se foloseste de inteligenta, dar si de puterea sa de seductie pentru a scapa de saracie si pentru a ajunge cel mai dorit barbat din Paris la vremea respectiva. Barbatul reuseste sa seduca cele mai frumoase, puternice si bogate femei ale momentului care ii faciliteaza acestuia ascendenta pe scara sociala.



 

The Devil Inside

2 martie

Daca esti pasionat de genul horror, filmul The Devin Inside va fi pe gustul tau. Acesta urmareste povestea unei femei care incearca sa isi trateze mama de o boala mintala sau de... posesia unor demoni.



 

Wanderlust

9 martie

Wonderlust este, fara indoiala, comedia lunii martie. Aceasta o are in rolul principal pe Jennifer Aniston. Aceasta ajunge, alaturi de iubitul sau, intr-o comunitate extrem de relaxata, in care banii si cariera nu au ce cauta, iar hainele sunt optionale. Wonderlust este o comedie romantica care va pune la incercare relatia de dragoste a celor doua personaje principale si care ne va pune imaginatia la incercare si ne va face sa ne intrebam cum ar fi sa ne deconectam de tot si sa ne traim viata intr-o comunitate atat de libera.



 

Mirror, Mirror

16 martie

Daca iti era dor de simpatica Julia Robert, afla ca o poti vedea in rolul principal in comedia Mirror, Mirror. In acesta ecranizare, Julia joaca rolul unei regine extravagante, insetate de bani si putere. Pe masura ce vei urmari filmul, vei descoperi o varianta moderna a povestii Alba ca Zapada si cei 7 pitici .



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea