Filme

#iron man 3 #Beasts of the Southern Wild #premiere aprilie #filme aprilie #filme noi aprilie # Olympus Has Fallen # Oblivion

Premierele lunii aprilie in cinematografe: ce filme nu trebuie sa ratezi!

Luna aprilie se anunta una bogata din punct de vedere cinematografic. In cea de-a patra luna a anului vor avea premiera pelicule titrate, precum "Beasts of the Southern Wild", sau mult-asteptate, ca partea a treia a superproductiei Marvel "Omul de Otel". Iata care sunt filmele cu premiere in luna aprilie, pe care nu ar trebui sa le ratezi!


Olympus Has Fallen

Pelicula de actiune "Cod Rosu la Casa Alba" aduce laolalta nume mari ale cinematografiei, precum Morgan Freeman, Gerard Butler si Aaron Eckhart. Pelicula se centreaza in jurul unui fost agent secret al Casei Albe, care se vede nevoit sa colaboreze cu securitatea nationala pentru a-l salva pe presedintele SUA din ghearele unor rapitori periculosi.

Premiera: 5 aprilie


Oblivion

Tom Cruise ne-a obisnuit deja cu rolurile din peliculele de actiune si nu se dezminte nici de aceasta data, intrand in pielea unui reparator de drone, intr-un viitor apocaliptic. Din distributia filmului SF "Oblivion. Planeta uitata" mai fac parte si Morgan Freeman si Olga Kurylenko.

Premiera: 12 aprilie


Beasts of the Southern Wild

Pelicula nominalizata la 4 premii Oscar la gala din acest an ajunge in luna aprilie in cinematografele din Romania. Povestea emotionanta despre iubire si curaj o are in prim-plan pe micuta Quvenzhane Wallis, in rolul lui Hushpuppy, o fetita care trebuie sa faca fata bolii tatalui ei si tuturor evenimentelor declansate de sanatatea tot mai subreda a acestuia.

Premiera: 12 aprilie


Iron Man 3

Am lasat la final premiera unuia dintre cele mai asteptate filme ale anului: "Iron Man 3". De aceasta data, Tony Stark, a.k.a. Iron Man, se vede nevoit sa ii tina piept unui dusman aparent invincibil: Mandarin. Cand acesta distruge tot ceea ce el iubeste, Omul de Otel porneste intr-o odisee a razbunarii.

Alaturi de Robert Downey Jr., care imbraca din nou elaboratul costum al Omului de Otel, isi reiau rolurile si Gwyneth Paltrow (Pepper Potts) si Don Cheadle (James Rhodes). In rolul "raufacatorului", cinefilii il vor putea admira pe Sir Ben Kingsley.

Premiera: 26 aprilie



Sursa foto: cinemagia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea