Filme

#cinematograf #premiere #decembrie #premiere cinematografice #filme cinematograf

Premierele cinematografice ale lunii decembrie

In fiecare an, marii producatori de la Hollywood se pregatesc sa intampine sarbatorile de iarna cu lansari una si una. Pregateste-ti agenda, ia un pix si noteaza-ti premierele cinematografice de luna aceasta, ca sa fii sigur ca nu ratezi niciun film important.


Playing for Keeps ( Mereu in offside)

Gerard Butler revine pe marile ecrane cu o comedie care se anunta de pe acum a fi una de boxoffice. Este vorba despre "Playing For Keeps", comedie ce va avea premiera pe data de 7 decembrie. Din distributia filmului mai fac parte Jessica Biel, Uma Thurman si Catherine Zeta-Jones.


The Words (Hotul de cuvinte)

In drama romantica "The Words", Bradley Cooper interpreteaza rolul unui scriitor care plagiaza un manuscris vechi si suporta consecintele faptelor lui. Presarata cu o multime de scene romantice, pelicula va avea premiera pe data de 7 decembrie.


The Man with the Iron Fists (Omul cu pumni de fier)

"The Man with the Iron Fists" prezinta povestea unui om care lupta alaturi de eroi de legenda impotriva unor personaje diabolice. Filmul, care ii are in rolurile principale pe Russell Crowe si Lucy Liu, va avea premiera pe 7 decembrie.


The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitul: O calatorie neasteptata)

Cate Blanchett, Elijah Wood si Martin Freeman te asteapta in cinematografe pe 14 decembrie, la premiera filmului " The Hobbit: An Unexpected Journey".


Anna Karenina

Pelicula "Anna Karenina" este ecranizarea moderna a romanului omonim scris de Lev Tolstoi. Personajul principal este interpretat de actrita Keira Knightley. Filmul se lanseaza in cinematografe pe data de 14 decembrie.


Seven Psychopaths (Sapte psihopati si un caine)

Sam Rockwell, Woody Harrelson si Colin Farrell dau viata personajelor din comedia "Seven Psychopaths". Plina de rasturnari de situatie si situatii hilare, pelicula va avea premiera pe data de 21 decembrie.


Chasing Mavericks (Valul perfect)

Daca vrei doua ore de relaxare intre Craciun si Revelion, trebuie sa ajungi la premiera filmului "Chasing Mavericks", care prezinta povestea unui tanar pasionat de surf. Filmul va fi lansat in cinematografe pe data de 28 decembrie.



Sursa foto: article.wn.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea