Filme

#filme noi #filme #filme tari #premiere cinema iulie #filme iulie 2012

Premiere la cinema in luna iulie

Ai asteptat cu nerabdare filmele lunii iulie? Ei bine, de acum poti merge direct in cinematografe pentru a vedea cateva dintre cele mai promovate si asteptate filme ale anului 2012, printre care Ice Age 4 si Spiderman.

Ice Age 4: Continental Drift
Premiera: 6 iulie 2012

Manny, Diego si Sid pornesc intr-o noua aventura incitanta dupa ce se separa, din nou, de restul turmei. Acestia pornesc in larg intr-o barca improvizata si au parte de cele mai inedite, spactaculoase, dar si inspaimanatoare clipe din viata lor.

Scopul calatoriei este acela de a-si gasi pe ceilalti membri ai familiei lui Manny, iar in momentul in care acest lucru se intampla, lucrurile devin mai complicate si mai amuzante decat oricine ar fi sperat.

Seeking a Friend for the End of the World
Premiera: 13 iulie 2012

Dodge (Steve Carell) ramane singur, abandonat de sotie, in momentul in care afla ca un asteroid se indreapta vertiginos catre pamant. Astfel, Dodge se decide sa porneasca spre orasul natal pentru a se reintalni cu iubita lui din tinerete. In aceasta excursie il insoteste vecina lui, Penny (Keira Knightley) al carei singur scop pare acela de a pune bete in roate barbatului care nu vrea decat sa isi intalneasca fosta iubita, in ultimele clipe din viata.

The Amazing Spider-Man
Premiera: 13 iulie 2012

Peter (Andrew Garfield) este un licean care, desi a fost crescut de bunica lui, decide sa plece in cautarea parintilor sai care l-au abondanat cand era copil.

Dintr-o intamplare, Peter ajunge in laboratorul fostului partener al tatalui sau, acolo unde el capata cateva puteri speciale, impresionante.

Ted
Premiera: 20 iulie 2012

John Bennett (Mark Wahlberg) este un barbat adult cu un companion cel putin ciudat: ursuletul lui din copilarie, care pare sa fi prins viata.

Pentru ca el vrea sa aiba o viata normala si linistita alaturi de Lori (Mila Kunis), femeia pe care o iubeste, John incearca sa scape de ursuletul Ted care reprezinta un impediment, indiferent de ceea ce ar vrea sa faca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea