Filme

#premiere cinematografice # La limita de jos a cerului # Metallica Through the Never #Rush

Premiere cinematografice in weekendul 27-29 septembrie

Daca te bate gandul ca in acest weekend sa te ascunzi in casa din cauza vremii friguroase, renunta la aceasta idee. Cel putin pentru cateva ore vei fi la adapostul unei sali de cinema, bucurandu-te de o gustare nesanatoasa, dar delicioasa, incantandu-ti retina cu una dintre premierele cinematografice ce urmeaza sa ruleze in acest sfarsit de saptamana.


La limita de jos a cerului

Regia: Igor Cobileanski
Distributia: Igor Babiac, Ela Ionescu, Angela Ciobanu, Sergiu Voloc
Gen: Drama

Premiera: 27 septembrie

Filmul spune povestea lui Viorel, un traficant marunt de droguri in varsta de 25 de ani, ce traieste intr-un apartament cu mama sa, intr-un mic orasel din Republica Moldova. In timp ce este implicat intr-o afacere marunta cu droguri alaturi de prietenul sau cel mai bun, Viorel il ajuta pe acesta din urma sa incerce sa-si repare deltaplanul stricat pentru a zbura. Se indragosteste de frizerita Maria care isi asteapta iubitul sa iasa din inchisoare si decide ca trebuie sa isi schimbe viata in bine.


Metallica Through the Never

Regia: Nimrod Antal
Distributia: Dane DeHaan, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo
Gen: Actiune, Muzical

Premiera: 27 septembrie

Metallica Trough the Never se foloseste de imagini din timpul concertelor live ale formatiei, avandu-l in prim plan pe tanarul actor Dane DeHann, in rolul lui Trip, un fan inrait care are o misiune de indeplinit in timp ce Metallica este pe scena. Numai ca ceea ce parea o simpla misiune, se transforma intr-o aventura ireala.


Rush

Regia: Ron Howard
Distributia: Daniel Bruhl, Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara, Chris Hemsworth
Gen: Biografic, Actiune, Drama

Premiera: 27 septembrie

Pelicula spune povestea adevarata bazata pe rivalitatea anilor '70 din Formula 1 dintre pilotul britanic James Hunt, un adevarat playboy al acelor vremuri si rivalul sau austriacul Niki Lauda. Actiunea filmului Rush se concentreaza asupra vietilor lor, atat cele de pe pista, cat si cele din afara pistei de concurs, dar si sezonul senzational din 1967, in care amandoi au fost dispusi sa riste totul pentru a deveni campioni mondiali.



Sursa foto: hollywoodreporter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea