Filme

#cinema #premiere cinematografice #fast and furious 6 #filme #puzzle #hannah arendt

Premiere cinematografice in weekendul 24 - 26 mai

Sfarsitul de saptamana aduce o premiera mult asteptata, partea a sasea a seriei "Fast & Furious", dar si un film biografic german si o drama romantica romaneasca, cu Adrian Titieni si Catalina Mustata. Fanii seriei "Furios si iute", dar si cei care adora peliculele cu bolizi puternici, nu ar trebui sa rateze "Fast & Furious 6", descris deja de critica de specialitate drept un film de actiune captivant, cel putin din punct de vedere vizual.


1. Fast & Furious 6

Partea a sasea a francizei "Furios si iute" reia aventurile lui Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) si Hobbs (Dwayne Johnson) care, de aceasta data, sunt hotarati sa puna cu botul pe labe o grupare alcatuita din soferi/asasini platiti ce terorizeaza marile orase ale lumii.

Aventurile lor vor fi presarate, la fel ca in filmele precedente ale seriei, cu explozii, bolizi luxosi si femei frumoase - printre care se numara si Letty (Michelle Rodriguez), fosta iubita a lui Dom, care a trecut de partea "baietilor rai".

Premiera: 24 mai


2. Hannah Arendt

Filmul biografic, ce prezinta un episod din viata filosoafei si teoreticienei politice Hannah Arendt, aduce in prim-plan procesul nazistului Adolf Eichmann, cel care s-a aflat in spatele deportarii in lagare a 6 milioane de evrei intre 1940 si 1945, judecat pentru crimele de razboi comise.

Hannah Arendt (intrepretata de Barbara Sukowa), ea insasi evreica, reuseste sa starneasca o adevarata revolta cand, in loc sa il condamne, la randul sau, pe Eichmann, considera ca, de fapt, nazistul este nevinovat.

Premiera: 24 mai


3. Puzzle

O drama semnat de Andrei Zinca, "Puzzle" spune povestea unui executor judecatoresc (Adrian Titieni), prins intr-o existenta care il nemultumeste profund. Cand descopera ca oamenii din jurul lui il folosesc, decide sa iti schimbe radical viata, se indragosteste de o femeie mult mai tanara si este dispus sa renunte la tot ce cladise pana in acel moment - doar pentru a descoperi ca, de fapt, nimic nu este ceea ce pare la prima vedere.

Premiera: 24 mai



Sursa foto: teaser-trailer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea