Filme

#premiere cinema #premiere weekend #film turbo #red 2

Premiere cinematografice in weekendul 2 - 4 august 2013

Te intrebi cu ce premiere cinematografice te poti delecta in weekendul 2-4 august 2013? Vei constata cu surprindere ca poti alege dintr-o gama variata de genuri, pe placul intregii familii. Daca vrei sa te delectezi cu o animatie 3D, cu un film de actiune presarat cu mult umor sau cu o drama istorica fascinanta, dorinta ta va fi pe deplin indeplinita!

Afla care sunt premierele cinematografice la final de saptamana si rezerva biletele din timp: luna august nu se lasa sub asteptarile cinefililor.

1. Turbo


Gen: animatie
Regie: David Soren
Distributie: Ryan Reynolds, Luis Guzman, Michelle Rodriguez, Samuel L. Jackson

"Turbo" este o animatie mult asteptata a verii 2013, in care un melc cu vise mari aspira la statutul de cel mai important pilot de curse din lume.

Privit cu scepticism de ceilalti melci din pricina obsesiei sale fata de viteza, Turbo ajunge sa dobandeasca darul de a atinge viteze incredibile, in urma unui accident ciudat. Ideea generala a filmului este ca nicio ambitie nu este absurda, cata vreme indraznesti sa iti depasesti conditia! Premiera filmului in Romania are loc pe data de 2 august 2013.

2. Red 2


Gen: Actiune, Comedie, Crima
Regie: Dean Parisot
Distributie: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich

"Red 2" este continuarea filmului de succes "Greu de pensionat", in care Bruce Willis demonstreaza ca batranetea nu este decat un mit. Frank Moses (Bruce Willis) scapa de un asasin platit cu ajutorul prietenului sau Marvin (John Malkovich), care isi insceneaza propria moarte. Dupa ce scapa din scenariul initial complicat, cei doi amici pleaca intr-o calatorie prin lume, pentru a afla secretul din spatele unui proiect suspect, numit "Nightshade". Premiera filmului are loc pe data de 2 august 2013.

3. 300: Rise of an Empire

Gen: Drama, Actiune
Regie: Noam Murro
Distributie: Frank Miller, Kurt Johnstad, Zack Snyder

Desi am putea crede ca filmul este o urmare directa a filmului istoric "300", "Rise of an Empire" ilustreaza o lupta ce a avut loc in acelasi timp cu Batalia de la Termopile. Scenariul si efectele speciale promit o experienta unica pentru cinefili. Premiera are loc pe data de 2 august 2013.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea