Filme

#premiera #piratii din caraibe #pirates of the caribbean #pirates of the caribbean 5 #piratii din caraibe 5

"Pirates of the Caribbean 5" va avea premiera pe 10 iulie 2015

Studiourile Walt Disney au anuntat data lansarii noului film al popularei francize "Pirates of the Caribbean". Cea de-a cincea parte urmeaza sa ajunga pe marile ecrane la data de 10 iulie 2015. Fanii seriei vor avea ocazia sa-l admire din nou pe Johnny Depp in rolul capitanului Jack Sparrow.

Cei de la Walt Disney nu au oferit alte detalii legate de distributie si subiectul acestui lungmetraj. In schimb, au anuntat datale premierelor altor productii asteptate. Astfel, "Muppets 2", in care va aparea si comedianul britanic Ricky Gervais, va ajunge pe marile ecrane la data de 21 martie 2014. Scenariul urmeaza sa fie semnat de Jeff Nathanson, scenaristul unor pelicule ca "Speed 2: Cruise Control" (1997) si "Catch Me If You Can" (2002).

Premiera lui "Maleficent", noul film in care poate fi vazuta Angelina Jolie, nu va mai avea loc pe 14 martie 2014, ea fiind mutata pe 2 iulie. In ceea ce priveste lansarea lui "1952", thrillerul S.F. regizat de Brad Pitt in care George Clooney detine rolul principal, aceasta este programata pentru 19 decembrie 2014.

Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea