Filme

#peter jackson #tehnologie #camera digitala #red epic #the hobbit #film

Peter Jackson vine cu o tehnologie noua pentru "The Hobbit"

Peter Jackson va colabora cu RED Digital Cinema pentru a filma The Hobbit cu o noua tehnologie 3D. Anuntul a fost facut duminica, 28 noiembrie, chiar de directorul companiei.

Jackson va folosi nu mai putin de 30 de camera digitale EPIC , care dispun de o tehnologie noua in materie de 3D.
Camerele de filmat EPIC sunt mult mai mici si mai usoare decat cele utilizate pana acum la realizarea productiilor 3D. “Calitatea filmelor realizate cu camerele Red este superioara, iar modelul Epic este o inovatie”, a spus Jackson.

“Este o camera fantastica. Modelul Epic nu are doar tehnologie de ultima ora si o rezolutie incredibila, dar este si foarte practic pentru realizatorii de film. La ora actuala multe sisteme de filmat trebuie atasate la niste echipamente greoaie care ocupa foarte mult spatiu. Dar camerele Epic pot fi manevrate fara a fi atasate cu cabluri, chiar si atunci cand se lucreaza in modul stereo”, a mai povestit regizorul trilogiei The Lord of the Rings.

Se pare ca actorul britanic, Ian McKellen, care a afirmat cu ceva timp in urma ca va parasi proiectul lui Peter Jackson, daca productia nu va incepe curand, este inca atasat distributiei.

Filmarile la The Hobbit si The Hobbit 2 vor incepe in februarie 2011 in Noua Zeelanda. Pana in acest moment, printre actorii distribuiti in film se numara Martin Freeman , Richard Armitage, Aidan Turner, Robert Kazinsky si Graham McTavish .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea