Filme

#filme noi #filme #american pie #premiera film #placinta americana: din nou pe felie

Pelicula "Placinta americana: Din nou pe felie", din 6 aprilie in cinematografele din Romania

Filmul "Placinta americana: Din nou pe felie" va avea premiera in cinematografele romanesti pe data de 6 aprilie, potrivit informatiilor oferite de distribuitori.

In comedia "Placinta americana: Din nou pe felie", personajele celebrei serii care au devenit cunoscute acum mai bine de un deceniu se intorc la East Great Falls, pentru intalnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit protagonistii vor descoperi ce s-a schimbat in viata lor, ce a ramas la fel, dar si faptul ca prietenia lor a ramas neschimbata, in ciuda distantei si a timpului ce i-a separat.

Din distributia acestui film fac parte actorii Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seam William Scott, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge, Eugene Levy si Mena Suvari, iar regia este semnata de Jon Hurwitza si Hayden Schlossberg.

foto : gogaglet.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea