Filme

#pavel bartos # animatie disney #universitatea monstrilor #randy boggs

Pavel Bartos devine monstru pentru copii

Personajul lui Randy Boggs din “Universitatea Monstrilor”/”Monsters University” va fi dublat in limba romana de carismaticul actor Pavel Bartos. Noua animatie 3D Disney Pixar va rula pe marile ecrane din Romania incepand cu data de 21 iunie.

„Monsters’ University”/ ”Universitatea Monstrilor” completeaza povestea din “Monsters’ Inc.” cu intamplarile din studentia haiosilor monstri, Mike si Sulley, aducand in lumina reflectoarelor istoria prieteniei dintre cei doi. Pavel Bartos povesteste ca experienta de a dubla personajul fermecatoarei soparle l-a emotionat:  "Sa dublezi astfel  de personaje si implicit aceste desene este ca si cum mi-as prelungi copilaria! Multumesc pentru asta!"

Randy Bogs este un monstrulet dornic sa invete cat mai mult despre tipete la cursurile Universitatatii Monstrilor. Este adversarul personajelor principale, Mike si Sulley, incercand necontenit sa-i opreasca pe cei doi din reintegrarea in Programul de tipat.

Pavel Bartos nu este singurul actor care “vorbeste” pentru personajele din Universitatea Monstrilor. Varianta dublata in limba romana mai include voci cunoscute din lumea teatrului, precum: Florian Ghimpu (Mike Wazowski), Claudiu Stanescu (Sulley), Ruxandra Sireteanu (Decan Hardscrabble), Ciprian Cojonel (Squishy/Chifli), Alexandru Georgescu (Don) sau Viorel Ionescu (Terri).

Filmul va rula pe marile ecrane din Romania incepand cu 21 iunie, in format 3D si 2D, atat in versiunea dublata cat si in cea subtitrata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea