Filme

#film #cinema #premiera #romania #comedie #s.f #paul. un extraterestru fugit de-acasa

Paul. Un extraterestru fugit de-acasa - premiera in Romania pe 29 aprilie

Paul. Un extraterestru fugit de-acasa, cel mai nou film semnat de Greg Mottola , regizorul comediei Superbad, va avea premiera in Romania pe data de 29 aprilie.

Simon Pegg si Nick Frost ( Hot Fuzz , Shaun of the Dead) fac din nou echipa in Paul. Un extraterestru fugit de-acasa, in rolurile de doi tocilari pasionati de SF al caror pelerinaj prin America ii aduce in Aria 51, zona faimoasa pentru aparitii de OZN-uri. Odata ajunsi acolo, le iese in cale Paul (Seth Rogen), un extraterestru care ii va arunca intr-o calatorie atat de nebuneasca, incat perceptia celor doi asupra universului se va schimba pentru totdeauna.

Paul si-a petrecut ultimii 60 de ani captiv intr-o baza militara ultrasecreta. Din motive necunoscute, extraterestrul, care intre timp capatase naravuri pamantene, decide sa evadeze. Asa ca sare in prima masina care ii iese in cale – cea cu care calatoreau cei doi tocilari, Graeme Willy (Pegg) si Clive Gollings (Frost).  

Vanati de agenti federali, dar si de tatal fanatic al unei tinere pe care o rapesc din greseala, Graeme si Clive nascocesc un plan cu ajutorul caruia incearca sa-l aduca pe Paul la nava-mama. 

Trailer paul. un extraterestru fugit de-acasa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea