Filme

#filme noi #horror #film de groaza #incasari film #paranormal activity 3

Paranormal Activity 3, cel mai bun horror la incasari

Filmul " Paranormal Activity 3 " este in acest moment horror-ul cu cele mai mari incasari din istorie. Filmul a inregistrat incasari record inca de la lansare.

Weekendul trecut, " Paranormal Activity 3" a avut incasari de 54 de milioane de dolari. Astfel, pana in acest moment, horror-ul are cel mai mare box-office dintre toate filmele lansate in aceasta toamna. In ultimele patru luni niciun alt film nu a inregistrat in Statele Unite mai mult de 50 de milioane de dolari.

" Paranormal Activity 3" este regizat de Henry Joost si Ariel Schulman si a avut un buget de cinci milioane de dolari. Cea de-a treia serie a depasit deja la incasari primele doua parti.

Potrivit Hollywood Reporter, "Paranormal Activity 3" este cel mai bun horror ca incasari inca de la debut.

Cele trei filme din franciza sunt considerate cele mai profitabile filme de groaza din istoria cinematografiei. "Paranormal Activity 1" a avut un buget de 15.000 de dolari si incasari de 193 de milioane, iar "Paranormal Activity 2" a avut un buget de 3 milioane de dolari si un box office de 156 de milioane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea