Filme

#filme noi #piratii din caraibe #orlando_bloom #distributie film #seria piratii din caraibe

Orlando Bloom vrea sa se intoarca la 'Piratii din Caraibe'

Orlando Bloom regreta ca nu a jucat in cel de-al patrulea episod al seriei 'Piratii din Caraibe', dar spera sa prinda un loc in distributia urmatorului film.

Actorul i-a dat viata personajului Will Turner in primele trei productii ale francizei, dar a refuzat oferta de a juca in cel mai recent episod, 'piratii din caraibe: pe ape si mai tulburi'.

Orlando Bloom a declinat rolul in favoarea familiei sale. In ultimii ani, nu a avut timp sa stea alaturi de sotia sa, modelul Miranda Kerr , insa de cand a venit pe lume primul lor copil, simte ca trebuie sa fie mai responsabil.

Orlando Bloom ar putea fi revazut in 'Piratii din Caraibe' abia peste cel putin doi ani. Noul episod al francizei, 'Pe ape si mai tulburi' a fost lansat in cinematografe in aceasta vara.

Fanii lui Orlando Bloom nu au motive de tristete. In curand il vor putea vedea pe actor in pelicula ' Cei trei muschetari ', regizata de Paul W.S. Anderson.

In acest film, Orlando Bloom da viata personajului negativ, Ducele de Buckingham.

'Cei trei muschetari ' va avea premiera in cinematografele din Romania pe 14 octombrie.

Foto: aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea