Filme

#filme noi #filme #oprah winfrey #distributie film #the butler

Oprah Winfrey revine pe marile ecrane in "The Butler"

Faimoasa realizatoare TV Oprah Winfrey (58 de ani) revine pe marile ecrane in pelicula "The Butler", fiind practic primul sau rol dupa o pauza de 14 ani.

"The Butler" are la baza povstea reala a lui Eugen Allen, un valet de culoare care a lucrat pentru opt presedinti ameriani.

Alaturi de Oprah Winfrey, in film mai apar Lenny Kravitz, Cuba Gooding Jr, Liam Neeson, Robin Williams, Nicole Kidman, John Cusack si Forest Whitaker.

Ultimul rol in care a putut fi vazuta Winfrey a fost cel din "Beloved", pelicula regizata in 1998 de Jonathan Demme. Totusi, "regina talk show-urilor" s-a mai intersectat de atunci cu lumea filmului. Ea si-a imprumutat vocea unor personaje din animatii precum "Charlotte's Web" (2006) si "Bee Movie" (2007).

Oprah Winfrey a devenit celebra datorita talk show-ului "The Oprah Winfrey Show", care a debutat in anii '80. Este considerata una dintre cele mai bogate femei din SUA, averea sa fiind estimata la peste 2,4 miliarde de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea