Filme

#_apel-nepreluat-2008

One Missed Call - primele ecouri

In thrillerul supranatural One Missed Call, mai multi oameni primesc pe mobil mesaje de groaza in care se aud murind. Desi mesajele pot fi sterse, numarul lor intra inevitabil in categoria: i-a sunat ceasul/mobilul.

Beth Raymond (Shannyn Sossamon) e traumatizata cand isi vede doi prieteni murind la doar cateva zile distanta. Mai rau, ea stie ca ambii primisera mesaje infricosatoare cu cateva zile inainte, inregistrari ale ultimelor lor momente din viata. Beth, impreuna cu un detectiv (Edward Burns), singurul care o crede, trebuie sa descopere adevarul, inainte sa primeasca si ea fatidicul mesaj.

Primele reactii

One Missed Call nu se prea bucura de cuvine bune din partea criticior, pelicula fiind catalogata drept un film ruinat din cauza performantei lenese a actorilor, sau o invechitura dezgustatoare. Filmul va avea premiera la noi pe 22 februarie.

Contra

Hollywood Reporter: Regia este neinspirata, actoria este lipsita de viata, iar scenariul este absurd. One Missed Call probabil ca va avea parte de o moarte subita (Richard James Havis)

HollywoodChicago.com: Ideea telefonului care prezice moartea a fost deja incercata, iar viarianta regizorului Eric Valette pare mult mai previzibila decat originalul. Daca el numeste acesta horror, pe noi nu ne amuza cu nimic (Adam Fendelman)

Boston Globe: O alta demonstratie din partea studiourilor si a producatorilor, cum ca nimanui nu ii pasa de noi sau de tehnicile necesare pentru a face un horror bun (Wesley Morris)

Entertainment Weekly: Scenariul este o furaciune nerusinata din The Ring, dar scenaristul Andrew Klavan evita plagiatul, trecand la un alt sfarsit, un sfarsit pe care The Ring nu l-ar fi avut niciodata (Scott Schueller)

ReelViews: Cea mai urata parte a acestui filme este ca, chiar daca e imposibil de inteles ceva din incurcatura asta, este usor de anticipat, pentru ca nu este nimic nou in el. Este o asemanare perfecta intre toate aceste filme japoneze-transformate-in-filme-americane (James Berardinelli)

Trailer One Missed Call


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea