Filme

#_cantec-de-iubire-2004

Oh, Scarlett!

Nu mi-a placut niciodata de John Travolta . Gropita in barbie ca un fund de copil, toalele penibile din , eternele roluri de smecheras ma enervau. Pina saptamina asta, cind am vizionat (Cintec de dragoste). Travolta are parul alb (si il prinde bine), intr-un picior poarta pantof, in celalalt un papuc. E alcoolic, ratat si pentru orice situatie are un citat livresc. Ma opresc aici. Nu-mi place atit de mult de John Travolta ca sa-i acord mai mult in editorial decit minunatei, superbei, delicioasei Scarlett Johansson .

Am mai vazut-o in Lost in Translation si pe coperta unei reviste Elle. A mai jucat in “Girl With a Pearl Earring”, in drama fratilor Coen “The Man Who Wasn’t There” si de curind a inceput filmarile pentru “Untitled Woody Allen Summer Drama”. In A Long Song for Bobby Long, Scarlett joaca rolul unei adolescente care, dupa moartea mamei, se reintoarece in orasul natal (New Orleans) si gaseste in casa mostenita doi barbati alcoolici si nu prea prietenosi. Naturaletea si prezenta ei sexy ii trezeste la viata pe cei doi ratati care realizeaza ca mai au ceva de oferit. Lor si altora. Sper ca niciodata Scarlett Johansson sa nu accepte vreun rol ca Charlize Theron in Monster. As fi nevoit sa rup afisele de pe
pereti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea