Filme

#_o-femeie-pe-cinste-2004

"O femeie pe cinste!" - locatii de vis, poveste mai putin

Realizat dupa piesa lui Oscar Wilde , "Lady Wintermere's Fan: A Play About " (1892), filmul ; scenariul Howard Himelstein; cu: , Scarlett Johansson, Tom Wilkinson , , Mark Umbers. Distribuit de New Films International Romania.

Satira lui Oscar Wilde a mai fost ecranizata in 1925 de Ernst Lubitsch si s-a mai realizat si un film de televiziune mai recent de catre BBC. Sub mainile regizorului si lui Helen Hunt , care, pe langa interpretarea lor nuantata, fac si un cuplu reusit.

Dar poate ca cel mai bun lucru in acest film (e de rau pentru un film sa spui asta) sunt locatiile. S-a filmat in Italia, la Amalfi, in niste locuri superbe, pe care directorul de imagine stie sa le puna in valoare. Interioarele sunt iarasi minunate, e Italia si e vorba de vilele lumii bune. Totusi nu face sa vezi un film pentru interioarele sale.

O femeie pe cinste e pana la urma o comedie romantica in care satira la adresa moravurilor unei epoci (sau asa, in general) a fost mult coborata pentru a rima cu frumusetea locatiilor si cu aerul de vacanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea