Filme

#filme noi #comedie #eddie murphy #ben stiller #premiera film #tower heist

Noutati pe marile ecrane romanesti: Tower Heist ruleaza incepand cu 11 noiembrie

Incepand cu 11 noiembrie , in cinematografele din Romania va rula comedia " Tower Heist ", in regia lui Brett Ratner.

Ben Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick , Taa Leoni, Alan Alda sunt doar cateva dintre numele care figureaza pe afisul acestei productii.

De peste 10 ani, Josh Kovacs (Stiller) e managerul unuia din cele mai luxoase complexuri de locuinte din New York. Maniac al supravegherii angajatilor, nu-i scapa nimic din ce se petrece acolo. In cel mai opulent apartament de la ultimul etaj al cladirii sta Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finantelor, acum arestat la domiciliu dupa ce a fost prins ca a furat doua miliarde din banii investitorilor.

Cei mai loviti de escrocheria lui sunt, evident, angajatii complexului, care au lasat pe mana lui administrarea fondului lor de pensii. In doar cateva zile Arthur e posibil sa dispara si sa scape cu mainile curate din ceea ce el considera a fi "crima perfecta". Asa ca angajatii se grabesc sa puna in aplicare marele lor plan: vor să fure ceea ce ei sunt convinsi ca se ascunde in apartamentului lui Arthur, si anume... banii lor. Nefiind hoti de profesie, au nevoie de unul care se pricepe. Singurul om dispobibil este Slide (Murphy), un pungas de doi bani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea