Filme

#filme noi #loverboy #catalin mitulescu #film romanesc #premiera film

Noutati pe marile ecrane romanesti: Loverboy ruleaza incepand cu 6 octombrie

Drama autohtona "Loverboy", cel de-al doilea lungmetraj regizat de Catalin Mitulescu, va rula in cinematografele din Romania incepand cu data de 6 octombrie.

loverboy ii are in rolurile principale pe george pistereanu si pe Ada Condeescu. Alaturi de George si Ada joaca Bogdan Dumitrache , Clara Voda, Adina Galupa, Coca Bloos, Ion Besoiu, Remus Margineanu si Alexandru Mititelu si multi alti actori neprofesionisti, intr-o distributie de peste 30 de personaje.

George Pistereanu este Luca, un tanar de 20 de ani, care seduce femei pentru a le pasa unei retele de prostitutie. Povestea se complica dupa ce Luca se indragosteste de Veli (ada condeescu), una dintre potentialele sale victime.

Pentru partitura din "Loverboy" Ada Condeescu a primit premiul la categoria “Cea mai buna actrita” la Festivalul de Film de la Sarajevor. In schimb, George Pistereanu a fost premiat pentru interpretare la Pristina.

"Loverboy" este singura pelicula romaneasca selectata in acest an la European Film Awards , intrand pe lista celor 45 de filme europene din competitia pentru premiul cel mare – “Oscarul european”. Lista castigatorilor va fi anuntata pe 3 decembrie, la Berlin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea