Filme

#filme noi #cannes 2011 #filme #premiera film #polisse #ingerii pazitori

Nou pe marile ecrane din Romania: Polisse, filmul-soc de la Cannes 2011

"Polisse/Ingerii pazitori", filmul-soc de la Cannes 2011 (Premiul Juriului), va rula in cinematografele din Bucuresti incepand cu data de 27 martie 2012.

"Polisse", in regia lui Maiwenn, este o incursiune uimitoare si dura intr-o lume rar prezentata de atat de aproape - violatori, adolescente care se prostitueaza pentru a-si recupera un telefon, incest si tot ce se poate imagina mai rau la Brigada de Protectie a Minorilor din Arondismentul 19 din Paris, inclusiv raiduri in taberele de romi, de unde sunt trimisi copiii la cersit.

In distributia filmului ii intalnim pe: Maiwenn, Karin Viard, Marina Fois, Karole Rocher, Nicolas Duvauchelle, Emmanuelle Bercot, Arnaud Henriet, Jeremie Elkaim, Joeystarr.

Reactii in presa internationala

"Soc si afectiune. Un val de emotii care te copleseste si care te tintuieste locului", scrie publicatia Le Journal du Dimanche despre filmul regizat de Maiwenn.

"'Polisse' are acel mic graunte de nebunie care face diferenta", scriu jurmalisii de la Paris Match

"Dialoguri extrem de adecvate, personaje de care te atasezi excesiv, o poveste foarte puternica (…) De vazut neaparat", noteaza Elle.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea