Filme

#horror #film de groaza #noaptea rechinilor 3D #hollywood multiplex

Noaptea Rechiilor 3D, un horror de exceptie pentru amatorii de senzatii tari

Catalogat deja de fanii genului drept unul dintre cele mai antrenante filme horror ale sezonului, "Noaptea Rechinilor 3D" promite sa impresioneze publicul printr-o abundenta de efecte speciale 3D extrem de reusite, din 30 septembrie, cand mult-asteptatul Film... avea premiera in cinematografe, distribuit de MediaPro Distribution.

Rechinii, pradatorii supremi, au inspirat teama interioara si fascinatia ingrozitoare a oamenilor de secole bune. "Noaptea rechinilor 3D", conceput cu dexteritate, are la baza acele temeri primitive fata de masinariile ucigase perfecte ale naturii, cu o poveste plina de suspans, uimitoare, cu efecte animatronice de ultima ora si cu o distributie tanara si talentata.

In regia lui David R. Ellis ("Snakes on a plan"e si "Final Destination 5"), "Noaptea Rechinilor 3D" are drept subiect un weekend fierbinte de vara, care se transforma intr-un cosmar de nedescris pentru un grup de studenti.

De indata ce ajung la casa de vacanta a parintilor Sarei (Sara Paxton), un grup de tineri incing o petrecere pe cinste. Incep sa se dezbrace cu totii, se arunca in apa si se distreaza de minune, cel putin pana cand Malik (Sinqua Walls), un talentat jucator de fotbal american iese din apa cu greu, avand un brat lipsa.

Din acel moment, totul se transforma intr-un cosmar ingrozitor, iar grupul de prieteni realizeaza ca este captiv pe o insula inconjurata de rechini insetati de sange. Dupa fiecare atac sangeros, tinerii isi dau seama ca cineva a pus la cale un plan mortal, pentru a-i ucide unul cate unul.

De la regizorul filmului "Final Destination", vine un thriller mortal, in care cele mai adanci temeri ies la suprafata, cu Sara Paxton ("Superhero Movie", "Last House on The Left"), Dustin Milligan ("90210", "Stilher") si Chris Carmack ("The O.C") in rolurile principale, din 30 septembrie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, grand cinema digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea