Filme

#nicolas cage #distributie # The Expendables 3

Nicolas Cage va fi distribuit in "The Expendables 3"

Nicolas Cage va fi distribuit in cea de-a treia parte a seriei de actiune "The Expendables", a confirmat Sylvester Stallone intr-un interviu acordat publicatiei spaniole El Pais.

Stallone, care se va ocupa si de aceasta data de productie si va fi una dintre piesele de rezistenta ale distributiei, spune ca Nicolas Cage este un actor extraordinar care va aduce un aer intelectual grupului de mercenari din film.

Starul din "Rocky" spera sa reuseasca sa-i convinga si pe alti actori mari sa se alature acestui proiect, nominalizandu-i aici pe Harrison Ford, Wesley Snipes si Mickey Rourke.

Despre "The Expendables 3", Stallone precizeaza ca va fi realizat "cu aceeasi pasiune si daruire ca celelalte doua". Vedeta a mai declarat ca nu stie daca acesta va fi ultimul film al seriei.

El a mentionat ca, initial, "The Expendables - Eroi de sacrificiu" se dorea a fi un film in doua parti, insa datorita feedback-ului extraordinar primit din partea spectatorilor s-a decis sa se realizeze si un al treilea lungmetraj.

Sursa foto: go4celebrity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea