Filme

#filme noi #filme #premiera film #cinematografe romanesti #filme craciun #new years`s eve

New Year's Eve, din 9 decembrie in cinematografele romanesti

Mult asteptata comedie "New Year's Eve/De Anul Nou" va avea premiera in Romania pe data de 9 decembrie.

Comedia romantica "New Year's Eve/De Anul Nou" celebreaza dragostea, speranta, iertarea, a doua sansa si noile inceputuri, in cea mai stralucitoare noapte a anului, prin povesti amuzante care au loc in New York si care ni s-ar putea intampla oricaruia dintre noi.

O secretara, un director, un star rock , un politist, o femeie de afaceri, o asistenta, un pacient, oameni de toate varstele si ocupatiile se pregatesc de petreceri, se grabesc sa-si bifeze rezolutiile uitate peste an, isi cauta jumatatea sau pur si simplu se ascund de agitatia sarbatorilor.

La fel ca "Valentine's Day", "New Year's Eve/De Anul Nou" intruneste o distributie de exceptie, personajele fiind interpretate de: Halle Berry, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Abigail Breslin , Chris "Ludacris" Bridges, Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Til Schweiger , Ryan Seacrest, Hilary Swank si Sofia Vergara .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea