Filme

#filme noi #filme #natalie portman #thor 2 #regie thor 2

Natalie Portman vrea sa regizeze "Thor 2"

Actrita Natalie Portman isi doreste sa regizeze filmul "Thor 2" si a inceput o serie de discutii cu Marvel. Ideea i-a venit actritei dupa ce regizoarea Pattie Jenkins a fost data afara din proiect .

Castigatoarea premiului Oscar, Natalie Portman , s-a suparat cand a aflat ca regizoarea Patty Jenkins a fost data afara din echipa de productiie.

Potrivit The Hollywood Reporter, Natalie Portman, care a decis sa nu mai joace in filme o perioada, dupa nasterea fiului sau, Aleph, s-a gandit ca ar putea lua ea scaunul de regizor al filmului.

Daca cei de la Marvel vor ajunge la o intelegere cu Natalie Portman, actrita din "Black Swan" va fi prima femeie care va regiza o productie Marvel, inclusiv seriile "The Iron Man" si "The Avengers".

Natalie Portman a jucat rolul lui Jane Foster in primul film "Thor", alaturi de Chris Hemsworth si Anthony Hopkins. Filmul a avut un box office international de 448.5 milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea